Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2011, 14:06
Worcester napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że masz info o tym, iż Paweł ma wydatki na poziomie 60 tys, zł.
Widzisz, jest jednak tak, że to zarobki generują wydatki - nie odwrotnie. Im więcej zarabiasz, tym więcej wydajesz. Sukcesywnie podnosisz poziom życia, dzięki większym zarobkom, co prowadzi do większych wydatków. NIE MA pieniędzy, których nie da się rozpier...Wszystko zależy jakim jesteś człowiekiem, bo pieniążki są dla ludzi mądrych.
Oczywiście, nie mam pretensji do Pawła o to, że odchodzi - sam pracuję tam gdzie mi więcej zaproponowano
Odpowiedziałem tylko na post użytkownika, z którego wynikało, że Paweł ma głodową pensję w Wiśle.
DOKŁADNIE! Im więcej zarabiasz tym więcej wydajesz. No przecież nie napisałem NICZEGO innego niż ty piszesz.Dla 16 sto latków piszących tutaj o 60.000 na msc: 60.000 to 30.000 na rękę. A jak kupisz mieszkanko, samochód i urzymujesz zonę i dziecko to już tak dużo nie zarabiasz.
A wracając do tematu to brzmi on: POLITYKA TRANSFEROWA WISŁY. A nie wasze żale kto ile zarabia. Bo wychodza co niektórym jakieś żale do garbatego, ż ema dzieci proste, a nie skupiacie sie na tym, że nasz klub wypycha czy nie kogoś(śmiem twierdzić że bardzo chcieli sprzedać!) to po raz kolejny wykazuje daleko idącą indolencję w dziedzinie zatrudniania ludzi. Dla mnie wygląda to wszystko wygląda na czyszczenie stajni. Pytanie tylko czy celem wpuszczenia nowych koni, czy sprzedaży stajni jako takiej..
Odpowiedz cytując