Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2011, 09:32
Ok, mamy Nowy Rok, okno transferowe otwarte a wiec teraz czekam na konkretne mam nadzieje ruchu odnosnie transferow bez wzgledu na to czy Brozki odejda czy zostana.

Ciesze sie w sumie ze ostatnio rozpetala sie taka duskusja po informacji ze bracia odejda do Turcji bo to pieknie pokazalo jak wielu kibicow sukcesu ma Nasz klub, dla ktorych odejscie dwoch zawodnikow powoduje zachwianie milosci do klubu. Dodatkowo ochoczo obrazaja i wypominaja brak kompetencji Cupialowi, Basalajowi i Holendrom (chociaz Ci ostatni maja dopiero pierwsze okno transferowe przed soba u Nas w klubie ale juz zdazyli zawalic na calej lini wedlug niektorych). Co do Cupiala to wogole jest ciekawa sprawa bo to On mozna powiedziec sam sobie "wychowal" owych kibicow sukcesu robiac na poczatku ogromne naklady na zespol i klub a teraz w mniemaniu tych kibicow jest bee bo wiecej nie chce dokladac i co wiecej doszedl do poziomu gdzie klub sam siebie potrafi finansowac. Oczywiscie ktos zaraz napisze ze skoro nie chce dawac wiecej to niech klub sprzeda. Tylko kto da pewnosc ze nowy wlasciciel bedzie dawal wiecej a nie wydoi z Nas ile sie da i potem znowu bedzie szukanie kolejnego sponsora? Cupial ma jedna zalete ze z gory mozna przewidziec jak bedzie a tylko czasami zdarzaja sie niespodzianki (w wiekszosci in plus chociaz byly tez in minus). Dlatego bardzo mi sie podobaja niektore wpisy tych co trzezwo podchodza do tematu ze przeciez kibicujemy Wiselce "na dobre i na zle", i ze moja milosc do klubu to milosc do barw a nie do zawodnikow (oczywiscie szacunek dla nich jest wielki, ale nie mylic to z miloscia do klubu) i ze placac za bilet nie place tylko za to ze bede ogladal pilkarzy ktorzy wlacza o MP w barwach mojego klubu, ale place bo uwielbiam atmosfere tego klubu, klimat jaki jest na trubunach i lubie sobie pospiewac Wislackie przyspiewki. Ktos napisze ze jestem smieszny z moim postem ale wtedy uznam ze nizroeumial tego przeslania i przejde nad tym do porzadku dziennego.

Uff ale sie rozpisalem, tak czy owak zycze Wszystkim Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku i zeby po tym oknie transferowym jak i na koniec sezonu mieli sie z czego cieszyc bez wzgledu na to co sie wydarzy!!
Odpowiedz cytując