Wyświetl pojedynczy post
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2011, 22:44
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
Już źle? bo jakiś piłkarz może trafić do Wisły (oczywiście tylko według mediów)?
Jak można używać argumantów w stylu, "gdyby był taki dobry to:
Grał by już na zachodzie
Wybralby inny klub itp. itd.
czy jak ty tutaj napisaleś że nie przeszedł by do klubu który przegrywa z tragicznie slabymi rywalami"

Powiedzcie mi, jakie wymaganie musi spełnić pilkarz by (o zgrozo) dolączył do Wisly i jeszcze ( to już niewykonalne) był wzmocnieniem?
A co to wszystko ma do treści mojego posta? W sumie to stwierdziłem podobnie, że nie ma co liczyć, że lepsi od Genkova będą tutaj trafiać masowo.

Arked napisał(a):Wyświetl post
Ja widziałem jak to się skończyło w CFR Cluj w lidze rumuńskiej. Mistrzostwem kraju i grą w Lidze Mistrzów.
Ligę Mistrzów mieli akurat w pakiecie z mistrzostwem, więc trudno to specjalnie zaliczyć do osiągnięć drużyny z Cluj. A tam szału nie było, wygrana na inaugurację z Basel i remis w meczu o pietruszkę na zakończenie z Romą u siebie. Aktualnie CFR jest w środku tabeli ligi rumuńskiej. Zresztą to jeden z ostatnich takich sympatycznych sezonów z takim przywilejem dla Rumunów w najbliższym czasie, bo w następnym rankingu nawet nasza liga będzie od nich o krok, a za dwa sezony o włos.

CH. napisał(a):Wyświetl post
Byle tylko nie trafił na wideo z meczów z Schalke, Parmą, Lazio, PAO, Barceloną (1-0 i 4-3) i tak dalej... bo będzie zdolny za free przyjść.
To było wieki temu i tak samo nikt do Górnika nie przyjdzie, mimo że kiedyś byli w finale PZP. Levadia i Karabach to obraz aktualnej Wisły, ot taka subtelna różnica.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 02.01.2011 o godz. 22:47.
Odpowiedz cytując