El'kabat napisał(a):

na jutro
Falkirk-Stirling
Falkirk -1,5 1.70
4. w tabeli Falkirk podejmie outsidera ligi - Stirling.
Gospodarze w 13 spotkaniach zdobyli 22pkt ( 7-1-5 bramki 28:14 ). Na wlasnym boisku maja bilans 4-1-2 bramki 16:8.
Goscie na swoim koncie maja 12pkt ( 3-3-8 bramki 13:33 ! ) i zamykaja ligowa tabele. Na wyjazdach maja bilans 2-1-5 bramki 6:17. 4 ostatnie spotkania to 4 porazki, odpowiednio 0:2, 0:5, 1:5, 0:3 !
Obie druzyny spotkaly sie juz 2 razy w tym sezonie i oba mecze zakonczyly sie zwyciestwami Falkirk. Na wlasnym stadionie wygrali 3:0, a na wyjezdzie rozgomili rywala az 5:0 !
Wdg tego bym obstawił czystą 1 ALE
Drużyna Stirling Albion podejdzie do meczu z Falkirk zdziesiątkowana wirusem grypy, który "dopadł" aż 9 podstawowych graczy (ogółem 11 - czyli połowę całej kadry!). Zdolnych do gry jest raptem 6 zawodników z pola i dwóch bramkarzy (!). Drużyna wobec tego, iż SFL nie zgodziło się na przełożenie meczu, zmuszona jest do ostateczności - znalezienia w zastępstwie zawodników (młodzików, ale także piłkarzy z poza klubu, będących bez kontraktów, jak i tych, którzy zdążyli już "zawiesić piłkarskie buty na kołku") na ten jeden mecz (!), ponieważ z pozostałych przy zdrowiu piłkarzy menedżer Stirling, którego choroba również nie oszczędziła, nie jest w stanie skompletować wyjściowej jedenastki (!).
edit to juz DELIKATNIE DLA FANU
gram tez -2,5 2.75
i
rangers-celtic x 3.30
|
\
dzięki za typ !
Jak możesz to prześlij mi tutaj albo na priv linki do tego typu for gdzie wklejane są takie kwiatuszki i inne typy dnia. Widzę, że się sprawdzają często.
Mój kupon 2/3:
pierwszy mecz już wszedł (0:1) ale jeszcze nie zatwierdzili
do tego live na Barce - over 2.5 za 15 pln