Wyświetl pojedynczy post
moce
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2011, 18:16
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Niesamowite

Prezentujesz niezwykłe, wręcz nowatorskie podejście w polityce transferowej. Wyślij CV i list motywacyjny do czołowych europejskich klubów, może skorzystają z twoich usług.

Rozumiem, że jak Rooney zechciał grać w MC, to Fergusson i Glazerowie klepnęli go w plecy i powiedzieli - Wayne, dzięki za wszystko i życzymy powodzenia w nowym klubie. Chcesz grać w City, propozycja wyszła z twojej inicjatywy - spoko, nie ma sprawy, skoro tylko o tym marzysz...

Ok, a zachowując proporcje, szefowie Amiki myślą tak: Peszko odszedł, są też ciekawe oferty dla Stilica, Rudnevsa, Krivca, Wojtkowiaka i Kikuta. Jak chłopaki wyjdą z inicjatywą odejścia, to nie będziemy ich trzymać na siłę. Było miło, ale się skończyło. Pal sześć, że rozp.przamy drużynę w połowie sezonu, tuż przed 1/8 LE i walką o miejsce dające awans do europejskich pucharów w roku przyszłym! W końcu jesteśmy od tego, żeby robić dobrze naszym zawodnikom.
wiem ze to nie w temacie ale ciekawy jestem cz Amika po odpadnieciu z LE i zakonczeniu sezonu nie zrobi wlasnie takiej wyprzedazy pozbywajac sie swoich najlepszych zawodnikow czy popelnia nasze bledy czy utrzymaja to co jest dokupujac jakies wzmocnienia
"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując