Wyświetl pojedynczy post
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2011, 18:07
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A kto to jest Lewandowski? Nie rozśmieszaj mnie i w jakim mistrzowskim sezonie? Gdyby nie Jop to kuchenki miałyby figę a nie mistrzostwo. Gdzie napisałem że Brożek nie miał wkładu w sukcesy. Jeżeli tak określasz drugą rundę kwalifikacji pucharowych. W jakich "naszych warunkach" o co chodzi? Mogę sie założyć że każdy inny gdyby grał jedynego napastnika wypadłby niewiele słabiej jeżeli nie lepiej. Jeden gol na dwa mecze to jest dobry wynik? Dla napastnika grającego w każdym meczu od początku do końca? Więc jak to możliwe że Franek zawsze strzelał koło dwudziestu? W sytuacji kiedy obok grał Żuraw i też miał 20? Liga była słabsza? Ile teraz ma 35 letni Franek a ile Brożek? Jakoś po odejściu Franka nie było takiego lamentu.
Lament był po odejściu Franka albo raczej wrzawa ale z innego powodu, sam dobrze pamiętasz. Złe w naszym klubie było to, że uzależniliśmy się od jednego napastnika - kiedyś był Franek, Żuraw, Kuźba - do tego Brożek z Dubickim, i można było ułożyć kilka dwójek do wyjściowego składu.
Odpowiedz cytując