Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2011, 17:58
jova napisał(a):Wyświetl post
Idąc tym tokiem rozumowania to i Lewandowski jest najdelikatniej mówiąc nieskutecznym zawodnikiem, bo w mistrzowskim sezonie nie dobił do 20tki. Głupoty opowiadasz. Brożek miał olbrzymi wkład w sukcesy Wisły i w naszych warunkach będzie bardzo trudno znaleźć zawodnika o porównywalnej skuteczności.
A kto to jest Lewandowski? Nie rozśmieszaj mnie i w jakim mistrzowskim sezonie? Gdyby nie Jop to kuchenki miałyby figę a nie mistrzostwo. Gdzie napisałem że Brożek nie miał wkładu w sukcesy. Jeżeli tak określasz drugą rundę kwalifikacji pucharowych. W jakich "naszych warunkach" o co chodzi? Mogę sie założyć że każdy inny gdyby grał jedynego napastnika wypadłby niewiele słabiej jeżeli nie lepiej. Jeden gol na dwa mecze to jest dobry wynik? Dla napastnika grającego w każdym meczu od początku do końca? Więc jak to możliwe że Franek zawsze strzelał koło dwudziestu? W sytuacji kiedy obok grał Żuraw i też miał 20? Liga była słabsza? Ile teraz ma 35 letni Franek a ile Brożek? Jakoś po odejściu Franka nie było takiego lamentu.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując