No tak, Cupiał z Basałajem spakowali Brożków i kazali im wypie... do Turcji grać. To chyba logiczne że wyszło to z inicjatywy samych piłkarzy, tak było z Marcelo czy Głowackim i Wisła nie może trzymać takich zawodników na siłę. Tu nie ma nad czym rozmyślać, było miło, ale się skończyło. Czemu mam się smucić skoro Brozkowie się nie smucą że zostawiają nas w potrzebie? oczywiście nie mam im za to za złe bo są tylko piłkarzami , do jakichś tam ikon czy legend im dużo brakuje, tylko smętne zaczyna się robić to użalanie nad nimi skoro oni mają w dupie to że tutaj wywołała się taka burza nt ich odejścia
Cytat:
|
Nie może trzymać zawodników na sile ale może kusić lepszy zarobkami, lepszą wizją drużyny itp.
|
Tak, 800 tyś euro im dać czy ile oni tam będą dostawać, prywatne bmw, i dom z basenem. Bo to drugi Messi. Nie można dać się zwariować, to przede wszystkim. Bez jaj. I to mnie rozśmieszyło "lepszą wizją drużyny" , litości ale to on jest , a raczej j był częścią tej drużyny i od niego w dużej mierze zależało jaką jakość będzie miała ta drużyna, następny samobój, tym bardziej że przez wielu z Was uważany był za lidera drużyny. Poza tym on tu grał od
12 lat z przerwami i nie wie na co stać tą drużynę i że nie zawsze było super, ale klub wychodził z dołka, Jemu trzeba przedstawiać Wisłę od środka? on powinien najwięcej ze wszystkich grających dziś zawodników wiedzieć jaka jest Wisła, na co ją stać, jaka jest jej wizja itd. A skoro mowa o kasie to tym bardziej strzela sobie ktoś samobója pisząc o nich jako ikony. Zresztą kasa to zapewne nie wszystko, chcą spróbować czegoś nowego (o czym wielokrotnie mówili) i było jasne że w końcu to nastąpi, a czemu teraz to mnie nie dziwi. Wisła wpadła w mały dołek, notuje nie za najlepszy start i to najlepszy moment na zmianę klimatu do drużyny która pewnie kroczy po Mistrzostwo i ma bardzo duże szanse na awans do LM. W ich rozumowaniu of course, zwykłego piłkarza jakich miliony..