Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2011, 15:04
lazy napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę tonować twojej wypowiedzi, ale idealnie wpisujesz się w klimat "forumowego zbiorowego samobójstwa".

"... sezon raczej na straty." - czy łaskawie możesz rzucić okiem na posty z lipca/sierpnia zeszłego roku?
Sezon na straty spisała większość forumowiczów. I co? Jesteśmy na 2 miejscu w lidze. Owszem nie jest to tylko nasza zasługa (a już na pewno nie tylko Brożków).

Dlatego nie lubię tego jątrzenia i psioczenia na zarząd/Cupiała/trenera itd. Zobaczmy kto przyjdzie w tym okienku i wtedy będziemy oceniać i prorokować. Na razie możemy stwierdzić że to może być zupełnie inna Wisła bo w końcu jest dyrektor sportowy z prawdziwego zdarzenia i będzie wraz z Maskaantem mógł się wykazać.Życie lubi nas zaskakiwać i kto wie może będzie lepiej?

BTW, do tej pory klub nie potwierdzić sprzedaży Brożków. Może być tak że jeszcze nie jest wszystko dogadane lub że klub jeszcze czeka na ogłoszenie od razu następcy Pawła.
Według mnie Maaskant wyciąga z tej drużyny 120% to dlatego jesteśmy tak wysoko. Mieliśmy też spor szczęścia gole w końcówkach, Mario ratował tyłek itp. Powiedzmy sobie szczerze mogło być znacznie gorzej.
Pozycja trenera wisiała na włosku, można to wywnioskować nawet ze słów które powiedział w Lidze + " Nie może być tak że przegrywamy dwa mecze i cały plan legnie w gruzach" , Wcześniej informował też o tym zbymak.

Powiem tak, prezes Basałaj być może by tu coś zbudował gdyby nie to że Cupiał nakłada na niego taką presję że on nawet w mediach musi liczyć z każdym malutkim słówkiem które powie bo naszemu prezesowi może się co nie spodobać. Zobaczcie jak on się w mediach wypowiada, wydaję mi się że on nawet swoje autorskie pomysły przypisuje również Cupiałowi.
Jego pomysły z bazą treningową ? nie jego i Cupiała.

Czytając to co napisał przegląd widzę że nawet Basłaja sprzedaż Brożków wziął na siebie, mam co do tego wątpliwość kto tak naprawdę za tym stoi. Choć daleki jestem od osądów.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.01.2011 o godz. 15:47.
Odpowiedz cytując