Acapelo napisał(a):

Ja też nie będę przychodził oglądać szrotu z innych klubów. Albo sypną kasą i po sprzedaniu Brożków wydadzą przynajmniej 4 miliony Euro na nowy narybek, albo mojej kasy z karnetów napewno nie powąchają i Canal plus też nie powącha mojej kasy z abonamentu.
Jestem za sprzedażą jeżeli to rzeczywiście 2,5 miliona euro, ale ta kasa + 2 miliony z poprzednich transferów też na transfery albo nie będą wąchać kasy z biletów i od telewizji.
|
No to ....a nie przychodźcie kto wam każe. Wielcy kibice sukcesu. Czy Ty wiesz jeden z drugim co to znaczy - "na dobre i na złe". Ludzie chodzili na Wisłę jak grała ona w drugiej lidze, jeszcze przed erą Cupiała, kochali ten klub, a tutaj widzę tylko sukcesy się liczą. No cóż, ale takie właśnie jest rozumowanie kibica - piknika. Gwiżdżecie na swoich piłkarz co nie? "Wisła grać ....a mać", to też wasza domena co nie?
Wymagać jest łatwo, siedząc przed kompem i stukając w klawiaturę, szczególnie jak się jest czerwonym - czyli tym lepszym, tak? Ja na Wisłę będę chodził nawet jak będzie ona grać w III lidze. Nie potrzeba nam takich kibiców sukcesu, zostańcie w domu.
A już szczególnie Ty, Acapelo pokemonie, co obrażasz swoich piłkarzy, zostań w domu będzie lepiej dla nas wszystkich.
Ja .......e.