Colin napisał(a):

Wiesz to czy ktoś się identyfikuje z klubem to dla mnie o tym świadczą czyny a nie słowa (odmówienie udziału w sparingu Wisełki, skandaliczne zachowanie względem kobiety pracującej dla Wisły po derbach). Nie ma dla mnie usprawiedliwienia dla zachowania Patryka, że on taki już jest i się nie zmieni. Trzeba tylko chcieć. Wystarczy więcej po prostu szacunku dla otoczenia PO PROSTU.
I jeszcze jedno: to, że się ktoś identyfikuje z klubem nie oznacza, że musi chamsko się zachowywać wzgledem piłkarzy, ludzi pracujących w innych klubach. To określa czy ktoś ma po prostu klasę. I było w Wiśle kilku piłkarzy, którzy wiele dla Wisły zrobili i taką klasę mieli np: Żurawski, Szymkowiak, Głowacki.
|
Wiesz co każdy jest inny... nie chodzi mi o rzucanie mięsem na prawo i lewo itd... chodzi mi o to że on potrafi w piłkę grać, jest młody i walczy a to że nie zawsze wszystko mu wychodzi i wtedy do wszystkich w około ma pretensje to już jest problem gorącej głowy...
Człowiek od urodzenia kształtuje swój charakter i nie zmienisz tego już jak sie ma 22 lata czy 23...
Mógł by okazywać więcej szacunku no ale on poprostu na boisku jest taki jak i również i poza nim lecz na pewno nie jest cały czas wcielonym diabłem który robi to co robi...