Ogryzek napisał(a):
Napisałeś w skrócie:
- wszystkich odpowiedzialnych za Levadie i Karabachy trzeba wyrzucić ("nieskażony duch porażkami" w twojej nowomowie)
|
Gdzie ja napisałem by wyrzucać wszystkich? Dopisałeś to na siłę albo kłania się czytanie ze zrozumieniem.
Ogryzek napisał(a):
|
- wyrzucamy Małeckiego - bo skażony
|
Tak, Małecki dobry piłkarz ale skażony manierą machania łapami i darciem ryja, mający nierówno pod sufitem, . Krzyczący do kolegi z drużyny "jeb**any czarnuchu". Tak uważam że ten piłkarz jest skażony i szkodzi szatni, i że trzeba go wypożyczyć za granicę jak najszybciej,a jak nie to sprzedać mimo że identyfikuje się z Wisłą.
Ogryzek napisał(a):
|
- dopiero wtedy zostanie podstawa do budowania.
|
Budować można i teraz, chciałbym ażeby Mały spokorniał trochę po odejściu braci..ale nie sądze. Mały jest dobrym piłkarzem, walecznym, dobra kiwka, ale mało inteligentnym z klapkami na oczach, no i ten charakterek, ja bym go sprzedał, po prostu.
Ogryzek napisał(a):
|
To ja się pytam a co z Łobo i Jirsakiem - też skażeni przecież porażkami z Levadią i Karabachem. Dlaczego akurat tylko Małecki ma wylecieć jeszcze wg Ciebie, a Łobo i Jirsak też "skażeni duchem porażek" (używając twojej nowomowy) mają zostać?
|
Czytanie ze zrozumieniem sie kłania po raz kolejny
Ogryzek napisał(a):
Wyciągając wnioski z twojej wypowiedzi - Chyba że Łobo i Jirsak nie są skażeni tym duchem porażek zatem to ma być ta nowa Wisła Skoro ostatniego Mohikanina Małeckiego pożegnamy? To zostaną ludzie "nieskażeni" w tym Łobo i Jirsak...
|
Ty naprawdę jesteś taki czy tylko udajesz? Czy może masz zły dzień?
Baala napisał(a):
|
Po pierwsze duch Karabachu to: Bunoza, Kowalski, Cikos, Paljic
|
Nieprawda. Duch Karabachu to właśnie duch piłkarzy którzy myśleli że spacerując i opie***ając się na treningach i tak będą mieć sukcesy bo przyjdą same. To nowotwór Wisły który tworzył się bardzo długo a który przewidywał po Levadii między innymi Dan Petrescu.