Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2010, 14:20
Titto napisał(a):Wyświetl post
Obecnie priorytet dla nas to:
nominalny lewy obrońca po odejściu Piotrka Brożka - Marcin Kowalczyk do wzięcia za darmo.

stoper mamy już Bunoze i Chaveza ale na ławece nie mamy dla nich alternatywyzy też realnego konkurenta o miejsce w pierwszym składzie. Pomysł z Ghańczykiem mi się o podoba. Kosztuje ok. 300 tyś euro.

napastnik ew. prawy pomocnik. W zastępstwie Brożka potrzebujemy jakiegoś bramkostrzelnego napastnika np. Chris Wondolowski król strzelców MLS. W zależności od systemu w którym będziemy występować jeśli mielibyśmy grać w 4-4-2 można by było jeszcze kupić Bentleya. Ewentualnie Małeckiego dać do ataku i ściągnąć prawego pomocnika. Wondolowski myślę za ok. 500 tyś euro + Bentley 300 tyś euro lub Sobota za ok. 500 tyś euro w górę.

Co do bramkarzy to można by było wypróbować tam i Jovanicia i Filipa Kurto jeśliby nie wypalili trzeba by było rozglądnąć się za jakimś bramkarzem.

Wychodzi Alhassan 300 tyś euro + Wondolowski 500 tyś euro + Bentley 300 tyś euro (500 tyś euro - Sobota) = 1,1 mln. (1,3 mln) euro.
Do tego przydałby się jakiś ofensywny pomocnik.
Jakie to wszystko proste aż dziwię się dlaczego Cupiał zatrudnił Holendra na stanowisku dyrektora sportowego a nie Ciebie . Mam tylko takie pytanie skąd wiesz że ten cały Wondolowski kosztuje około 500 tyś euro? a Bentley 300 tyś? Jeszcze jakbyś mógł to napisz ile chcieliby zarabiać i czy zgodziliby się na kontrakt motywacyjny? Ok ? Z drugiej strony strasznie dziwię się że Norwegowie chcieliby opchnąć jednego ze swoich najlepszych piłkarzy, ciągle młodego zawodnika który jest przyszłością reprezentacji Nigerii za 300 tyś no chyba że mu się kończy kontrakt ale chcąc się tego dowiedzieć trzeba skontaktować się z jego menadżerem albo obecnym klubem no bo chyba nie na podstawie tego co pisze PS lub podaje jedna zakazana stronka
Odpowiedz cytując