Wyświetl pojedynczy post
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2010, 13:08
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
rw88
jak dla mnie teraz to jest najważniejszy moment by spr tych wyróżniających się ludzi z ME i Mąki..
potencjał oni mają ale czy odp na 1 skład tego się nie dowiemy dopóki nie zaczną być wprowadzani i liczę że Maaskant zrobi rozeznanie chociażby podczas przygotowań, a tak że w lidze.

Nie licz na to, widziałeś co było w 1 rundzie - ani JEDEN gracz z ME nie dostał szansy u Maaskanta, to już nawet Kulawik coś w tym względzie próbował. I nie wmówicie mi, że poziom wszystkich graczy ME jest tak tragiczny, że żaden z nich nie dostaje szansy nawet na kilkuminutowy występ, a gra wyraźnie spasiony i nie przygotowany kondycyjnie Boukhari (nawet go lubię ale niech on najpierw zbuduje kondycję). Sugeruję Ci raczej przyzwyczajanie się do tego, że nasza Wisełka staje się składem drewna z importu. Wyjebujemy z klubu naszych najlepszych zawodników i jeszcze to .......enie, że walczymy o mistrza. To jest żenada. Przykro mi ale nie da się inaczej napisać... Powiedzmy sobie jasno, stajemy się typowym średniakiem w polskiej lidze na własne życzenie.
Odpowiedz cytując