Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2010, 12:53
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
No cóż mówić, Stan narazie nic dobrego nie zrobił, sprzedał Diaza, Brożków, pogonił Pawełka...a ja się pytam gdzie są następcy A już wiem tydzień przed startem rozgrywek będą...król strzelców ligi Afgańskiej...
Do pierwszego zdania...Stan nie zrobil nic dobrego...Hmm a kiedy moze mi powiesz kolego mial to dobre zrobic skoro przyszedl do klubu zaraz przed koncem okresu transferowego? Sprzedal Diaza, braci B i pogonil Pawelka...biznes, ktos sie zglosil, zaplacil kwote ktora klub i wlasciciela interesowala i papa, w przypadku Mariusz nie dal sie poprostu wydymac z kasy, bo niby za co mial placic za pol dobre rundy? Bez przesady.

Co do drugiej czesci Twojej wypowiedzi to masz jakies konkretne info w sprawie tego Afganczyka? Czy moze jednak poczekasz do konca okna transferowego (ktore jeszcze sie nie zaczelo (sic!)) i dopiero potem bedziesz rozliczal za dokonania tak Stana jak i calego klubu!

Naprawde skonczcie juz co niektorzy plakac i uderzac w niewiadomo jakie tony. Przyjmijcie wszystko po mesku na klate i poczekajcie co przyszlosc przyniesie i potem bedziecie mogli lamentowac i narzekac.
Odpowiedz cytując