Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2010, 10:19
Acapelo napisał(a):Wyświetl post
Wątpię, żeby ktoś chciał do Wisly teraz przyjść gdy ta jest praktycznie w rozsypce. Odszedł napastnik, najlepszy pomocnik ma 34 lata W obronie gra jakiś pastor, niemiecki II ligowiec, bośniacki pastuch, na bramce stoi siatkarz z Serbii, na skrzydle biega polski "kark" amator, w ataku przepłacony gwiazdorek z argentyny

Przykro mi, że muszę coś takiego napisać w stosunku do brata po szalu, ale Ty chyba nawet nie wiesz co to znaczy. Człowieku Ty jesteś P O J E B A N Y. Napisz jeszcze, że kibice to nożownicy, robiący ch**owe oprawy, w środku pola biega kebab wraz z gościem, któremu zaszyli igłę w nodze, a wszystkim z ławki kieruje narkoman rodem z holenderskich coffe shopów.

Ja .......ę, za takie posty, obrażające piłkarzy Wisły Kraków, mojego ukochanego klubu, powinien być ban z automatu. Gdzie są do ....y nędzy moderatorzy? Myślałem, że się trochę uspokoiło w temacie, a tu taka "perełka".

Nie musicie być kibicami Wisły jak wam się nie podoba. Lech Poznań jest teraz "trendy", zmieńcie preferencje jebani kibice sukcesu. Kliknijcie na Facebooku lubię to na ich profilu i już możecie śmiało podziwiać cudowne transfery, świetną politykę, epickie starcia w pucharach, droga wolna. Albo pojedźcie już zupełnie po bandzie - kupcie sobie szalik Barcy i cieszcie się z wiecznych sukcesów, ale nie obrażajcie piłkarzy Wisły Kraków.

Acapelo - lamusie - to Ty zapewne gwiżdżesz na swoich piłkarzy, o ile chodzisz w ogóle na mecze, bo znając życie to ślęczysz przed sopcastem, jak Wisła gra u siebie, nieprawdaż? Odpowiem Ci na Twoje inwektywy:

Z Pastorem i Pastuchem nasza(albo przynajmniej moja, bo wnosząc po Twoim poście, raczej nie Twoja) drużyna nie straciła gola od 4 spotkań. Ten Pastuch został nominowany do nagrody najlepszego piłkarza młodego pokolenia w Bośni. Pastor grał na Mundialu. Człowieku to co koleś już nie może w Boga wierzyć? W przerwie miedzy rundami? Niemiecki II ligowiec wywalczył sobie miejsce w składzie kosztem reprezentanta Polski i grał najrówniej z całej drużyny przez całą rundę. Siatkarz do spółki z przepłaconym Argentyńczykiem nie dostali tak na dobrą sprawę prawdziwej szansy, także w sumie zbyt wiele o ich grze nie możemy powiedzieć. "Kark amator" to człowiek, który za Wisłą poszedł by w ogień, poza tym bardzo dobry piłkarz i jedna z nadziei polskiej piłki.

Kiedyś za jawne napierdalanie na piłkarzy był ban. Widzę czasy się zmieniają.

Jak będzie źle tacy jak Ty acapelo odejdziecie. Zostaną prawdziwi. Być może garstka, ale zostaną Ci, którzy będą wiedzieć o co chodzi.

Przepraszam za łacinę, ale ciśnienie mi skoczyło.
Ostatnio edytowane przez fialo : 31.12.2010 o godz. 10:26.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując