wislak68 napisał(a):

Nie wiem czy znowu się obruszysz gdy napiszę że unikasz jasnej odpowiedzi na proste pytanie ale dokładnie takie jest moje wrażenie. Z Twojej wypowiedzi nijak nie mogę wywnioskować kto z tej trójki miałby Twoim zdaniem zastąpić Pawła.
A jeśli chodzi o puchary: na czym opierasz swoją opinię że nastepca Pawła strzeli akurat tę decydującą bramkę tudzież pokaże: "profesjonalizm, talent, zaangażowanie" i prawdziwy poziom? Ja uważam że za kasę którą dostaniemy za Pawła lepszego od niego nie znajdziemy.
|
Zaden z tej trójki Pawła nie zastąpi bo w obecnym momencie do Wisły nie przyjdzie, Gdyby ktoś w tym Klubie myślał to Dzisiaj mielibyśmy w zapasie Niedzielana i mozna było kupić Sobiecha jak jeszcze był do kupna teraz to już musztarda po obiedzie.
A nawet jeśli twierdzisz że nie znajdziesz nikogo lepszego za Pawła to jaką masz pewność że on po prostu z Wisły chce odejść zatrzymasz go na siłę dasz mu nowy kontrakt na poziomie 500 tyś Euro a może więcej.
Nie znajdziemy nikogo lepszego to będzie 8 miejsce w lidze zamiana trenera a może w końcu i zmiana właściciela.