Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2010, 03:21
robin hood napisał(a):Wyświetl post
Tak się składa że dwóch z nich już w Wiśle grało, na temat Franka się nie wypowiadam, Co do Andrzeja powiem tylko tyle że cały czas twierdzę że pozbycie się go było jednym z większych błędów ostatnich lat w Wiśle. Zarówno jeden jak i drugi w Wisle już nie zagra. Sobiech był do wyciągnięcia za dużo mniej niż 2 ME wcześniej należało pomyśleć mając na uwadze że wcześniej czy później Paweł zechce z Wisły odejść.
A co do pucharów to nie musi być więcej bramek wystarczyłaby jedna dająca nam awans w pucharach niestety cała nasza drużyna w meczach z ogórkami pokazała profesjonalizm, talent, zaangażowanie i jak to niektórzy piszą "poziom"
Nie wiem czy znowu się obruszysz gdy napiszę że unikasz jasnej odpowiedzi na proste pytanie ale dokładnie takie jest moje wrażenie. Z Twojej wypowiedzi nijak nie mogę wywnioskować kto z tej trójki miałby Twoim zdaniem zastąpić Pawła.
A jeśli chodzi o puchary: na czym opierasz swoją opinię że nastepca Pawła strzeli akurat tę decydującą bramkę tudzież pokaże: "profesjonalizm, talent, zaangażowanie" i prawdziwy poziom? Ja uważam że za kasę którą dostaniemy za Pawła lepszego od niego nie znajdziemy.
Odpowiedz cytując