Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2010, 02:57
robin hood napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem po czym wnosisz że moja pewność opada
Nie mam zamiaru szukać zawodników do Wisły i wysilać się nad wymyślaniem piłkarzy wartych 2 ME i lepszych od Brożka, Pamiętaj że i Brożek ma swój kontrakt i za niego tez płaci klub więc tak kontraktów nie dopisuj do wartości zawodnika, zauważ że i w polskiej lidze są napastnicy którzy strzelili więcej bramek od naszego Gwiazdora i kosztują mniej niż wspomniane 2 ME.Nie ma ludzi niezastąpionych sprzedadzą to sprzedadzą oby kupili kogoś z jajami na jego miejsce i może to być zawodnik za 100 tyś oby strzelał bramki. Można kupić kolesia za 10 ME i bramki przez rok nie strzeli.
A i jeszcze jeno wytłumacz mi jaka to jest ta klasa Pawła w ostatnim czasie zwłaszcza w pucharach ile to on ma bramek na koncie 12
Odniosłem po prostu takie wrażenie (Oby ....Przy czym w Tym Klubie już nic mnie nie zdziwi)
Wpadamy w jezuityzm. Dlatego proponuje aby choć nieco skonretyzować naszą dyskusję abyś spośród piłkarzy grających w polskiej lidze którzy strzelili w rundzie jesiennej więcej bramek od niego (jeśli akurat to ma być kryterium) zaproponował kogoś kto Twoim zdaniem zastąpi Pawła. O ile mnie pamięć nie myli jest ich trzech: Franek, Wtorek i Sobiech. Powiedz z który z nich będzie (tak z czystym sumieniem) dobrym następcą Brożka.
A jeśli chodzi o bramki w pucharach: podaj nazwisko pilkarza który strzelił ich więcej i jest do wyciągnięcia za 2M E.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 31.12.2010 o godz. 03:11.
Odpowiedz cytując