Wyświetl pojedynczy post
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2010, 02:40
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Jak rozumiem nie przychodzi Ci do głowy żadne konkretne nazwisko. To tak jak mi. I dlatego napisałem że moim zdaniem (wedle mojej wiedzy) nie uda nam się znaleźć kogoś klasy Pawła za 2M E. I biorąc to na logikę to moja opinia wydaje się być w tym względzie tak samo prawdopodobna jak i Twoja (czyli że nie będziemy mieć z tym problemu).
Jestem przekonany że klub ma juz kogoś na oku ale trudno mi uwierzyć (obym się mylił) że biorąc pod uwagę nasze możliwości finansowe (transfer, kontrakt, prowizja managerska) będzie to ktos kto z marszu zastąpi Pawła. Znalezienie napastnika który będzie w stanie strzelić w sezonie 20 bramek (nawet w tak słabej lidze jak Polska) jest naprawdę bardzo trudne.
A tak w ogóle to odnoszę wrażenie że Twoja pewność siebie troszkę opada .

Nie wiem po czym wnosisz że moja pewność opada
Nie mam zamiaru szukać zawodników do Wisły i wysilać się nad wymyślaniem piłkarzy wartych 2 ME i lepszych od Brożka, Pamiętaj że i Brożek ma swój kontrakt i za niego tez płaci klub więc tak kontraktów nie dopisuj do wartości zawodnika, zauważ że i w polskiej lidze są napastnicy którzy strzelili więcej bramek od naszego Gwiazdora i kosztują mniej niż wspomniane 2 ME.Nie ma ludzi niezastąpionych sprzedadzą to sprzedadzą oby kupili kogoś z jajami na jego miejsce i może to być zawodnik za 100 tyś oby strzelał bramki. Można kupić kolesia za 10 ME i bramki przez rok nie strzeli.
A i jeszcze jeno wytłumacz mi jaka to jest ta klasa Pawła w ostatnim czasie zwłaszcza w pucharach ile to on ma bramek na koncie 12
Odpowiedz cytując