Wyświetl pojedynczy post
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2010, 01:47
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
W największym skrócie: powinien zablokować transfer. Zresztą w przypadku Pawła Wisła robiła to juz parokrotnie i efektu "odgryzania się" raczej nie zauważyłem. Nie jest zresztą tajemnicą że Paweł umawiał się z Basałajem na spotkanie o "dożywotnim" przedłużeniu kontraktu tak że z jego strony chyba też była chęć pozostania w Wiśle. Myślę że jego dało by się przekonać (a przynajmniej próbować przekonać; odnosze wrażenie że ze strony klubu nie było nawet takiej próby). O Piotrka nie dbam.
Nie wiem kto pisał o "gwarancjach" strzelania bramek ale to oczywisty nonsens. Nie ma napastnika który mógłby cos takiego zagwarantować. Uważam że równie jałowa jest dyskusja na temat tego czy ktoś inny postawiony w sytuacji Pawła będzie strzelał "na tym samym poziomie" (przecież Ty też tego nie możesz wiedzieć).
Moja sugestia była zupełnie inna: podaj mi typ jakiegoś napastnika który Twoim zdaniem będzie równie dobry jak Paweł (biorąc pod uwagę wszystkie uwarunkowania) i nie bedzie kosztował więcej niż 2M EUR.

Wiesz za szukanie zawodników mi nie płacą, są zatrudnieni odpowiedni (albo i nie) ludzie do tej roboty. skoro Klub podjął decyzję o sprzedaży to może ma kogoś na uwadze.
Oby ....

Przy czym w Tym Klubie już nic mnie nie zdziwi
Odpowiedz cytując