Wyświetl pojedynczy post
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2010, 23:18
Cytat:
Ale ludzie do ch*ja jasnego !! To bylo dawno !! Teraz sa inne czasy dalej tego nie kpw ? w kluby sie inwestuje a nie zabiera kase i robta co chceta czy klub sie utrzyma czy nie jak nie zdobedzie mistrza i nie wejdzie do LE to trzeba sprzedac bo starty sa NIE MA WZMOCNIEN I NIE BEDZIE DOBRYCH WZMOCNIEC DOPOKI Cupial jest on wyssa z tego klubu tyle ile sie da AMEN.!

Co Cupial zrobil dla Wisly to zrobil Dziekujemy mu za to.
Skoro sobie nie daje z Wisla rady niech ja sprzeda za granice i ch*j.
Cupial na ta chwile niszczy Wisle nie wzmacnia i taka jest moja opinia i jej nie zmienie
napiszę to po raz enty.wylicz ile kosztuje utzrymanie klubu,potem jakie są wplywy a róznicę zastanów się skąd pokryć.podpowiem ci można zrobic np biety po 200 zł.przyjdziesz?albo 30 tys innych kibicow?mozna sprzedawac więcej pamiątek kupisz co tydzień koszulke czy szalik?można też tą różnicę pokryc transferami.i tak takie kluby jak my czy inne polskie robimy.nie jest to nic dziwnego.poza tym by mialo to ręce i nogi będziemy kupować czy sprowadzać tańszych od sprzedanych,by się troche ograli,pokazali i też zostali sprzedani.jest jeszcze inn opcja.mozna grać mloda ekstraklasą uzupelniana jakimis zgranymi ligowcami i balansować między ekstraklasą a I ligą,tak jak cale lata robiła np Odra.
Ostatnio edytowane przez picasso : 30.12.2010 o godz. 23:28.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując