Wyświetl pojedynczy post
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2010, 23:09
fialo napisał(a):Wyświetl post
Też jestem wkurzony z powodu sprzedaży Brożków, więc poszedłem sobie z dziewczyną do kina dla wyluzki, wracam i widze to.

Temat transferowy.

Zwykle jestem spokojny i wyważony ale przeczytałem tema mniej więcej od 17 i stąd mój apel - ZAMKNIJCIE ....A RYJE.

Gdzie są moderaotrzy się pytam? Aha, jest jeden flamengista, fantastycznie wpisał się w ton katastroficznych wizji, samozniszczenia, Wiślackiego armageddonu, Iszej ligii itd. Przestańcie płakać. Stało się trudno. Lamentować możnaby było wtedy, gdybyśmy za Brożka nikogo nie sprowadzili. Na razie okienko nie zostało jeszcze otwarte, takie są fakty. Skąd wiecie kogo mamy w zanadrzu. Vlacx ma kontakty, znajomości i myślę że środki na działanie też ma. Brożki odchodzą, bo odchodzą, ale kiedyś to musiało nastąpić. Oferta przyszła teraz, oni też chcieli jechać, nikt z Wisły ich na siłę tam nie wciskał. Ich wola i tyle, nam pozostaje to uszanować. Zobaczymy co przyniesie okienko, może wasze katastroficzne wizje odejdą w zapomnienie?

Niektórym "kibicom" przydałby się spadek do Iszej ligii. Naprawdę nie doceniacie tego co Cupiał zrobił z Wisłą, w jakim stanie była kiedy ją przejmował.

Takie jest życie piłkarze przychodzą i odchodzą, ale ja Wiśle kibicować będę zawsze. I karnet na rundę wiosenną, w przeciwieństwie do Jaśnie Wielmożnego Piknika-Moderatora flamengisty kupię. Kocham ten klub, szanuje go i nie napierdalam na niego ile wlezie.
dzięki fialo...też mialem cos pisac w tym tonie,ale już nie mam siły.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując