Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2010, 21:01
AYALA napisał(a):Wyświetl post
wszytsko przez dyzme Smude, nagle sobie przypomniał o Pawle powołał go na towarzyski mecz z Bośnią w Turcji i Broziu strzelił dwa gole i przyszła oferta z Trabzonu.
Ba powiem więcej - pewnie Cupiał po starej znajomości wyprosił u Smudy powołanie żeby cena za Pawła poszał w górę

Marszałek

To jeśli Brożek jest słaby to który piłkarz Wisły w takim razie nie jest słaby? Zawsze mówiłem, za dużo ligi angielskiej oglądasz a może z 3 mecze ligi polskiej w sezonie i stąd tak często mijasz się z rzeczywistością pisząc o polskiej lidze i piłkarzach w niej grających.

Dla mnie przebudowa zespołu to w pierwszej kolejności pozbycie się Łobodzińskiego, Jirsaka itd. Najpierw pozbywamy się najsłabszych elementów a nie sprzedaż najlepszych i zastępowanie ich jeszcze słabszymi a Łobo i wieczny talent Jirsak ciągle są w składzie. Do tej pory Brożek to była nasza kluczowa postać w ofensywie.

Ja ocenię okienko 17 stycznia czyli w dniu kiedy ma być już cała kadra skompletowana. Jeśli ma być profesjonalnie to tak powinno być. Teraz nie ma się co emocjonować. Jeśli znowu przeczytam 17 stycznia że ktoś tam nie przyjdzie do Wisły bo o 200 tysięcy euro były rozbieżności i będziemy zatrudniac szrot pokroju Bukhariego i Branco w ostatniej chwili wtedy całkowicie zgodzę się z tym, co pisze Flamengista i westersyl, że to już zwykła wyprzedaż resztek magazynowych.....

Bo jak to mówią po owocach ich poznacie i już tylko 2,5 tygodnia i będziemy wiedzieć co planuje Cupiał i Stan.

Dla mnie szkoda że Paweł w lidze nie strzelił dla Wisły tych 100 bramek (tak mu niewiele zabrakło), jak i to że nie został samodzielnym liderem w golach strzelonych Legii w lidze (licznik zatrzymał się na 10).

BTW
Do jednego "nawiedzonego"
Ci Turcy to są dopiero "idioci" - zamiast brać takich Białorusinów po 300 tysięcy euro kupili "słabego" Polaka za 2 miliony
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 30.12.2010 o godz. 21:07.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując