Wyświetl pojedynczy post
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2010, 19:50
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
a przepraszam, jakie to sukcesy z obecną, czy tą co była kadrą przeżywałeś przez ostatnie 2 lata, zwłaszcza w europejskich pucharach bo o koszmarnej grze w lidze nie wspomnę ?!

wkurzają mnie takie typy jak Ty, wieczne płaczki... po Levadi i Karabachu też płakałeś... a kto był głównym aktorem tych "przedstawień"? odpowiedź prosta... piłkarze za którymi teraz płaczesz... zrozum wreszcie typie, że przebudowa drużyny nawet kosztem wyprzedaży piłkarzy których uważasz za niezastąpionych jest konieczna!
I tu sie kolego mylisz, ja pierwszy pisałem, że Karabach po nas pojedzie jak po łysej kobyle. Wtedy nikt nie wierzył, że z takim skladem po wielkiej "przebudowie" (ilez to nie nakupywalismy zawodnikow w tamtym okienku) mozemy przegrac z jakimis pastuchami. Na ta chwile to my jestesmy pastuchami, a sprzedaz Brozka powoduje to, ze jestesmy pastuchami bez ani jednego napastnika, który potrafi prosto kopnąc w strone bramki. A wizja twojej "przebudowy" sklania mnie do wniosku, ze albo masz 12 lat, albo twoja fantazja bije nawet na głowe Andersena. Ta kasa przepadnie, przyjda kolejne zapchajdzióry, a poziom Wiselki leci po równi pochylej w dół. Tak sie dzieje od kilku lat zreszta. Tego chcesz? Prosze bardzo, idz podziekuj Basalajowi. Wkoncu mamy 2M E więcej na kącie...
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując