Wyświetl pojedynczy post
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2010, 18:31
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Co za brednie. Ile razy Basałaj namawił Brożka na nowy kontrakt ? Czy w ogóle coś takiego przyszło mu do głowy ?
Ale fajnie sprzedajmy Pawła bo Cupiał będzie miał pieniądze cięszmy się.
Nie podważam tego co zrobił Cupiał, denerwuje mnie tylko to że kibice Wisły robią sobie radochę z transferu. A potem Basałaj będzie wmawiał, że gra o LM. Gdyby nie postaw Pawła pewnie bylibyśmy dzisiaj w środku tabeli, ja już wiem jak to będzie klub zostanie bez klasowego napastnika, Maaskant poleci a Wisła skończy w środku tabeli.
Nie ma obrony, ataku i bramkarza. Bravo Bogdan Basłaj nie wiem czy to jego pomysły ale w każdym bądź razie to on firmuje te skandale swoim nazwiskiem.
Prawda jest taka, że nawet jak kasa była pompowana w klub to Wisła nie potrafiła nawiązać walki o LM i grać w niej jeszcze długo nie będzie! Jako kraj jesteśmy piłkarskim zadupiem, ciągniemy ogony we wszelkich rankingach i tu nie chodzi o kase, ale właśnie o to które miejsca zajmujemy w rankingach, ilu mamy reprezentantów w pucharach europejskich i co za tym idzie na kogo trafiamy w losowaniach. Była już walka w oparciu o graczy doświadczonych... nie udało się, była walka oparta na reprezentantach... nie udało się. Dajmy szansę gościowi, który budował skład w kraju, w którym mają o futbolu największe pojęcie w Europie, jednak finansami odstają znacznie od gigantów! Napewno polskim Ajaxem nie zostaniemy, gdyż zaplecza i warunków ku temu w Krakowie nie ma, ale poczekajmy do lata... zobaczmy co się będzie działo. Kiedyś spotkałem Maaskanta z Parku Jordana jak popierd@lał na łyżworolkach i dał się namówić na kilkunastominutową rozmowę. Powiem jedno tylko jedno... THEY KNOW HOW!

Pozatym mnie tam nie zależy na MP. Zawsze chciałem by Wisła była polską Borussią Dortmund! Nie ważny mistrz, ważny pełny stadion i klimat na meczach! Poprzedni sezon był dla mnie stracony nie z uwagi na remis w derbach i sukces Lecha, ale z racji tego, że mecze w Hucie czy w Sosnowcu to była żenada!
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 30.12.2010 o godz. 18:36.
Odpowiedz cytując