Wyświetl pojedynczy post
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2010, 18:23
Sylwek1906 napisał(a):Wyświetl post
Chłopcze mówisz ze osoby które płaczą o rozpadzie Wisły sa po prostu smieszne Zastanow sie kolego co mówisz. Bo jak ta druzyna ma cokolwiek grac w pucharach jak na nastepców sprzedanych zawodników kupuje sie Beto, Branco lub Ciacu czy jak mu tam było, wybacz ale to jest gówniany szrot. Powiedz mi ostatni dobry transfer Wisły w okolicach 1 mln euro?

Nie mówcie że w Europie są piłkarze za 300 tys euro ktorzy potrafia zastąpić osobe która b.dobrze zna lige, i nawet bez formy strzeli kilka bramek ? Sory ale nie sądziłem ze dożyje czasów gdzie własciciel klubu bedzie chcial odzyskac swoje pieniadze w tak krzywdzący sposób wielu ludzi. Powtarzam to jeszcze raz! Dziekuje za lata sukcesow ale jesli ma tak Cupiał postepować to niech sprzeda klub komuś kto na prawde chce sie zająć piłką, a jakby chciał zarobić naprawde pieniadze to niech kupi kilku graczy poczeka 5 lat, i zarabia co rok w fazie grupowej LM, składu na Lige mistrzów nie da sie zbudować sprzedając graczy z takim doświadczeniem ani nie da sie zbudować w okienku zimowym. Na to potrzeba czasu i pięniedzy, jeśli tak ma być to bardzo miło.
po pierwszze są kupcy?i to tacy ktorzy zagwarantują to czego oczekujesz?po drugie skąd masz dane,że Cupiał odzyskuje pieniądze,bo wg mnie kasa z transferow idzie na bieżące funkcjonowanie klubu.niestety ale każdy polski klub musi wiązać politykę budżetową z transferami tzn stanowią one część (myślę że znaczną ) budżetu.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując