|
Pablo to będzie nas zbanowanych więcej bo ja także po stracie braci płakać nie mam zamiaru.
Tak to już jest w tym biznesie, że jedni przychodzą inni odchodzą (w tym klubie od lat jest tak, że odchodzą lepsi przychodzą gorsi więc i teraz ktoś się na ich miejsce znajdzie). Pogódźmy się z tym. Jedyne czego czytać nie mogę to lamentów Markusa. Markusie cóż Ci to rozdzieranie szat i patetyczny ton dadzą?
Nie ma kasy, nie ma zawodników i bajecznych kontraktów. Twoje twierdzenia o reinwestycjach są niczym opowieści Korwin-Mikkego o obniżeniu podatków. Niby sensowne ale utopijne do granic możliwości - a raczej z szacunku do forum nie powiem, ze pogrążone w oparach absurdu.
Żałuję, że po Tbilisi forumowicze nie wyzbyli się myśli o Wielkiej Wiśle (piłkarsko i organizacyjnie wielkich, bo mentalnie wciąż taką jesteśmy i być będziemy) i nie nauczyli się cieszyć z małych sukcesów.
Nasze miejsce w tabeli jest ponad stan.
I czy odejdą Brożkowie, czy nie odejdą, to się nie zmieni. Mamy chorą strukturę i mnóstwo pilniejszych potrzeb (stadion, marketing, finanse, szkolenie młodzieży) niż strata zawodnika, który nie jest lepszy od Paljicia a wartość drugiego z sezonu na sezon zacznie tylko i wyłącznie drastycznie spadać.
I tylko posty w takim tonie możemy kopiować i wklejać co transferowe okienko....a i tak g..no to daje.
|