Wyświetl pojedynczy post
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2010, 16:52
I bardzo dobrze że poszli do Turcji. Nie wiem o którym meczy piszecie, że Paweł potrafił pociągnąć drużynę do walki, bo albo ja nieuważnie oglądam mecze, albo ktoś tu koloryzuje!

Mam nadzieję, że klub pozyska zimą trzech zawodników: środkowego obrońcę, prawego skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia oraz napastnika, który będzie imponował koordynacją, szybkością i inteligencją, a nie wpychał bramki z 3-4 metrów jak to zwykł robić Paweł B. Prawda jest taka, że jak drużynie idzie to bramki we Wiśle strzelać potrafi każdy i można by tu wymienić przynajmniej kilka nazwisk! Tu potrzebnych jest dwóch ofensywnych zapierd@laczy z nienaganną techniką, którzy będą potrafili pociągnąć ten zespół wtedy gdy mu nie idzie. Prawda jest taka, że na dzień dzisiejszy nie ma w lidze polskiej zawodników pokroju Żurawskiego, Kosowskiego, Baszczyńskiego, Frankowskiego, którzy byli by do wzięcia za przysłowiowy milion euro jak to było kiedyś! Teraz za Sobiecha, który jest cienki jak dupa węża trzeba dać 2 miliony, za Glika który potyka się o własne nogi trzeba dać tyle samo, Grosicki...? właśnie teraz pokazuje jakim to świetnym napastnikiem jest! Już kupiliśmy świetnego skrzydłowego, który nazywa się Łobodziński... a za takie transfery dziękuję! Wolę oglądać w pierwwszym składzie wynalazki rodem z Młodej Wisły!
Odpowiedz cytując