Wyświetl pojedynczy post
Donki
Banita

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2010, 16:15
Cytat:
W temacie plotek transferowych Pawła Brożka to dzisiaj spotkała mnie dziwna sytuacja:

Podjechałem do McDonalda na Pilotów na kawkę i ściągnąć pocztę, koło mojego stolika siedziało 2 gości po 50 i rozmawiali na temat transferów Wisły a mianowicie że żadnego z wymienionych przez prasę piłkarzy czyli ten z Ghany i Jamajki nie mają szans przejść do nas.... następnie rozmowa weszła na Brożków, co się po chwili okazało koleś wyciąga telefon i dzwoni.

- Cześć Piotrek, i jak tam ustaliliście coś?
.........
- Ty się ....a nie zastanawiaj, teraz to się kasa tylko liczy widzisz jaki burdel się robi...

Całej rozmowy nie przytoczę ale wyszło na to że wczoraj Brożki uzgadniały wstępne warunki przejścia do Turcji, Turcy dają za nich 2 mln, Wisła chce 2,2 mln, koleś proponował Piotrkowi żeby sam dopłacił jak się Turcy nie zgodzą dopłacić 200 tyś.
Piotrek mówił że jego żona nie chce jechać i że Paweł się waha bo ma jeszcze jakąś ofertę z Niemiec.
Koleś naciskał strasznie na Piotrka a główny argument to kasa, kontrakt miałby być podpisany na 2,5 roku.

Następnie gość zadzwonił do Pawła i potwierdził zainteresowanie ze strony którejś z drużyn bundesligi, i co jeszcze, nie wiem czy to prawda czy nie ale żona Pawła chyba jest w ciąży i też nie bardzo chce jechać bo nie wie jaka tam jest opieka medyczna.

Rozmowa była na wiele ciekawych tematów trudno wszystko opisać ale szczęka mi trochę opadała w niektórych momentach....

I najlepszy tekst rozmowy - "Piotrek ty się nią nie przejmuj, w ogóle jej nie słuchaj....kasa się liczy pograsz 2,5 roku i wrócisz tu z powrotem.

Zobaczymy jak to się pokryje z rzeczywistością..... ale według mnie 2,2 mln zł za dwóch Panów B. to chyba za mało....
pamietacie to
Odpowiedz cytując