Pan Jotka napisał(a):

Przepraszam wszystkie kobiety, ale jesteście jak rozhisteryzowane baby! Jak nie strzelał do wszyscy krzyczeliu sprzedawać. Strzelił kilka bramek tej jesieni-Paweł musi zostac. Zdecydujcie sie w końcu!!!
Nie ukrywam zaś, że polityka jak jest to wiemy od dawna i pisałem o tym od 5 lat chyba. Sprzedac można każdego byleby na jego miejsce mieć kogoś. Ale jak sie trafi fajna okazja-czytaj taka jak sie już więcej nie trafi-to trzeb az niej skorzystać. Poza tym Brożki od dawna mówią o odejśćiu i chyba im sie nalezy transfer za tyle lat gry dla Wisły.
|
O czym ty piszesz przecież ten chłopak nawet w swoich słabszych sezonach jest gwarantem pokaźnej liczby bramek i asyst. Także słowo "nie strzela" jest jak najbardziej nie trafione.
Jeśli ktoś przywoluje ze z Brożkiem było w średnio w pucharach to ja mogę tylko przytoczyć co napisałem wcześniej: To Paweł strzelał bramki Panathinaikosowi. Basel, Nancy, Feyenoordowi, Beitarowi, Karabachowi, Tottenhamowi. I jako jedyna nie trzęsł portkami na Camp nou.
PS. MI też pisali, że już Brożkowie podpisali. Oficialka Trabzonu padła. Jeśli to prawda niech sobie Basałaj te wszystkie plany, zapowiedzi o budowie klubu wsadzi w d****.
Cytat:
you have an awesome club and i know your manager Robert Maaskant. Because i live in Holland but im Turkish, so i know Robert Maaskant. he is a very good manager, so you have to keep him..
And all the Turkish Media are talking about the transfer Brozek. Both of them are coming Tuesday to sign for 3 years. They are bought for 2 million euro´s total (Each 1 million).
|