Wyświetl pojedynczy post
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2010, 14:25
rw88 napisał(a):Wyświetl post
I uważam, że Brożek w formie z poprzedniego sezonu i tego aktualnego jest spokojnie do zastąpienia, Lechowi udało się dosyć udanie zastąpić Lewandowskiego, więc tym bardziej Wisła jest w stanie udanie zrekompensować sobie brak Pawła. Grunt to kupić w jego miejsce nie jednego zastępce, a takich trzech POTENCJALNYCH Rudnevsów, każdego w cenie plus minus 500-600 tys. euro, do nich dorzucić jednego młodego chłopaka z ME lub niższej ligi, w stylu Jankowskiego czy Kucharczyka - wtedy pewność, że przynajmniej jeden wypali byłaby większa.

Jeśli tak wyglądałoby zastąpienie Pawła, to jestem jak najbardziej za, bo z pewnością wyszłoby to Wiśle na dobre. Problem w tym, że jest to mało prawdopodobne...Skończyłoby się pewnie na jednym napastniku ze średniaka z Serbii czy Słowacji, plus jakiegoś jednego szrota bez kontraktu.
Baala napisał(a):Wyświetl post
Jak czytam że pare osób wręcz zachwycone że Paweł może odejść to aż ręce załamuje jacy tu są idioci na tym forum. Ktoś rzucił hasło sprzedać w zamian 3 nowych Rudnevsów kupić. Ja się pytam czemu nie pięciu? Ostatni napastnicy jakich sprowadzaliśmy to Beto, Christov, Paulista, Penksa, Kryszałowicz, Svitlica, Ćwielong, Radovanovic(czy jakos tak) generalnie nedza, szrot nie nadająca się nawet do Cracovi. Może oprócz Paulisty który chociaż szybko biegał, ale gdzie mu do Brożka. Trzeba być wyjątkowo, ale to wyjątkowo naiwny by myśleć, że uda się w końcu sprowadzić sensownego napastnka.
Podkreśliłem u siebie SŁOWA KLUCZE mojej wypowiedzi, które warto by było żebyś przeanalizował i dopiero potem ocenił kontekst zdania - oczywiście jeśli pijesz do mnie swoją wypowiedzią, wtedy też wizyta u okulisty jest moim zdaniem wskazana.
Odpowiedz cytując