Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2010, 13:01
Myślę że niektórzy z Was powinni wyluzować . Taki jest ten sport że jedni piłkarze przychodzą a inni odchodzą . Z naszego klubu już nie tacy zawodnicy odchodzili i jakoś dalej liczymy się . Oczywiście wszyscy chcielibyśmy żeby bracia zostali w Wiśle nawet do końca karier ale kiedyś nadchodzi taki moment że potrzebna jest pewna zmiana i właśnie teraz taka chwila przyszła. Myślę że to wyjdzie na dobre i piłkarzom ,i klubowi . Co do transferu to skąd wiecie czy to Brożki nie chcieli odejść i zarobić nieco zapewniając swoim rodzinom jakąś przyszłość ? W Wiśle nigdy tyle nie zarobią a to była jedna z ostatnich okazji by dostać wysoki kontrakt zagranicą , a po drugie może potrzebowali nowych wyzwań , chcieli sprawdzić się w mocniejszej lidze , pograć trochę w europejskich pucharach -trzeba życzyć im powodzenia . Kiedyś do Wisły wrócą - tego jestem pewny . I jestem przekonany że ktoś nowy przyjdzie na ich miejsca , budowana jest nowa drużyna która ma osiągać sukcesy . Nie po to zatrudnialiśmy Holendrów , Basałaj mówił o tak wielkich planach żeby teraz wysprzedać wszystkich najlepszych piłkarzy i spocząć na laurach . Tylko pomalutku , krok po kroku.
Odpowiedz cytując