Wyświetl pojedynczy post
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2010, 12:29
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Strona menagera Osucha czyli prawdopodobnie jest to prawdą. Według mnie jest to skandalem.
Po pierwsze pieniądze nie zostaną przeznaczone na transfery czego dowodem było ostatnie okienko. Po drugie jak już pisałem jest to skandalem gdyż nie ma nacisku na finanse:

Reperowanie budżetu miało miejsce w zeszłym okienku transferowym. Oddanie najlepszego zawodnika, ikonę klubu, najlepszego strzelca, najlepiej asystującego zawodnika, człowieka który poświęca zdrowie dla tego klubu i przez ostanie lata utrzymuje na swoich barkach całą grę Wiślickiej ofensywy, kogoś dla którego Wisła to nie tylko 5 liter, kogoś kto z całą pewnością nie zawiódł w europejskich pucharach wytrzymując presję, kiedy strzelał bramki takim drużyną jak Nancy, Panathinaikos, Beitar,Feyenord Basel, Tottenham, wyróżniał się w starciach pomiędzy Barceloną, gdzie jako jedyny nie trzęsła portkami na Camp Nou, wszystko to sprawia że oddanie tego zawodnika będzie fatalnym posunięciem na wielu płaszczyznach.
Jeśli włodarze klubu stawiają sobie za cel dobry wynik w europejskich pucharach to ich obowiązkiem jest zatrzymanie zawodnika klasy PAWŁA BROŻKA. Tym bardziej że Paweł chce tu zostać, Jemu należy dać nowy kontrakt on na to zasłużył swoją postawą nie na przestrzeni jednej rundy a na przestrzeni ostaniach sezonów.

Skąd wiesz ze chce zostać? Nie wiem czy wiesz ale bez zgody Pawła to Wisła może go sprzedać co najwyżej do Młodej Ekstraklasy. Bez jego zgody ten transfer nie ma racji bytu.
Odpowiedz cytując