Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2010, 09:22
Cytat:
Szczerze mówiąc - dziwię się, czemu uciekł tak nagle, kiedy miał szansę lepszego wypromowania się w pucharach.
A ja nie. W pucharach zostały mu jeszcze 2, optymistycznie patrząc 4 mecze. Potem błotnista liga z powrotem i blednące szanse na puchary w przyszłym roku. Odszedł w najlepszym możliwym momencie, w glorii czarnego (niebieskiego?) konia, który miał walczyć o trzecie miejsce w grupie i przegrać, a tymczasem w grupie wygrał przynajmniej raz z każdym*, czasem nawet w bardzo ładnym stylu. I tak lepszej renomy już mieć nie będą, a przecież zbliżają się mecze, które przegrają - a wtedy się dobrze nie wypada.

Po drugie, to już było mówione - Kolonia nie jest złym pomysłem. W Kolonii będzie grał, w takim Bayerze, który bodajże też się o niego pytał, już byłoby ciężko. Można powiedzieć, że idzie po mniejszej linii oporu, ale moim zdaniem w Kolonii poprawi swoją grę bardziej, niż w zespołach wyżej notowanych - głównie przez to, że tam po prostu będzie dostawał szansę gry, chociażby na starcie wypadał marnie. Poza tym, jakikolwiek by to zespół nie był, Bundesliga jest powszechnie dostrzegalna i możliwość wypromowania się tam jest w każdej drużynie.

No i pogra sobie z Podolskim, co w sumie też jest fajne

*Upp... mój błąd, z Juve nie wygrali.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 30.12.2010 o godz. 09:24.
Legionista
Odpowiedz cytując