Drozd napisał(a):

Nie wierz Gazecie Prawnej, nie wierz Rzeczpospolitej wierz Siwemu bo on jest optymista.
Co z S7 w Krakowie, co z obwodnicą Skawiny? Kasa na przygotowanie projektu wydana, a budowy nie będzie, kto za to płaci? Na projekt i pozwolenia dla S7 poszło 8 mln. Papiery są aktualne czasowo. Kto będzie płacił jeszcze raz za to samo? Zdejm chłopie klapy z oczu ...
|
Nie będzie S7, bo ją wpisali na listę rezerwową. Czy ja gdzieś napisałem, że będzie?
Weź ty chłopie odnoś się do moich słów, a nie wymyślaj sobie, że tu o obwodnicy Skawiny pisałem
Drozd napisał(a):

Nie wierz Gazecie Prawnej, nie wierz Rzeczpospolitej wierz Siwemu bo on jest optymista.
|
O tym, że w Polsce jest mądrzejszy ten, kto myśli bardziej pesymistycznie, to ja wiem. Budów - z powodów braku finansowania - nie przerwą, o to się mogę z Tobą założyć, jeśli chcesz ;-)
Cięcia dotyczą inwestycji, na które nie ogłoszono jeszcze przetargów (obwodnica Skawiny?) i w pewnym procencie na te, na które przetarg trwa (S7 w Krakowie). Budowa 1400 km dróg szybkiego ruchu jest niezagrożona, choć widziałem już w TV mapkę, na której wykreślona z planów rządowych była budowa odcinka, który pół roku temu oddano do użytku