sergio napisał(a):

Jak oglądam taką Monikę Olejnik to myślę że ta baba chcę za wszelką cenę udowodnić że za katastrofą smoleńską winny jest prezydent Kaczyński i pewnie w jej chorym mózgu kotłują sie myśli że najlepiej dla społeczeństwa byłoby by wskazanie bezpośrednio i pośrednio na wine Kaczyńskiego w katastrofie i najlepiej dla niej jakby go wykopali z Wawelu i gdzieś na uboczu na jakimś żydowskim cmentarzu pochowali.
Przepraszam za treść ale szlag człowieka trafia jak ogląda i słyszyą tą chorą psychicznie kobietę!
|
Olejnik to chora kobieta i zostawmy ja w spokoju ,bo nic sie z nia juz nie zrobi
tak sadzlem ze nastana dni kiedy to będą próbowali udowodnic ze to sam Kaczynski siedzial za sterami i posłal wyszyskich do domu Pana ... Polska to jednak chory kraj,
Nasz pan premier- wierny pies łancuchowy Rosjii dba byle mu słupki w sondazach nie spadły i to jego jedyne zadanie
Acha ,drugie to bylo badanie najwiekszej katastrofy od czasow 2 wojny swiatowej ,ale co tam to oddal do zbadania "niezaleznej " strone Rosji.
to prawdziwy rząd "patriotów" i ludzi ktorzy chcą prawdy.