Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2010, 15:57
Z igły widły. Media napisały, a Wy rozdmu.....cie jakby się naprawdę coś stało. Peszko po prostu zażyczył sobie gps-u w samochodzie, bo chce się poruszać po mieście jak człowiek, a nie co pięć minut opuszczać szybę i jechać tekstem "Entszuldigung, kunen zi...". Nor-mal-ne. Dają mu samochód, to niech od razu dadzą z gps-em- nie każdemu przyjdzie do głowy, ale to naprawdę jest logiczne. Po co ma sam ganiać i załatwiać, skoro ktoś to może zrobić za niego i nie będzie to żaden problem? On nie chce murzyńskiego alfonsowozu z akwarium na tylnim siedzeniu, tylko zwykły GPS.

A kontrakt przetłumaczony to już w ogóle "oczywista oczywistość". Tym bardziej, że ma być zapis o rozwiązaniu umowy w wypadku spadku Koln, a to komplikuje umowę- na miejscu Peszki też nie chciałbym dać się latem nieprzyjemnie zaskoczyć.

BTW dlaczego pyry zanudzają nas na forum opowieściami jak to im w życiu nie idzie, jacy są pokrzywdzeni, albo jak będziemy oglądać ich plecy, a rzeczy naprawdę interesujące zachowują dla siebie? Peszko ma ponoć cztery nerki. Trzeba przyznać, że w Polsce to niezły handicap, ale ja jakbym wiedział, że mam cztery nerki, to nie zostałbym profesjonalnym piłkarzem.

Motyw ze śledziami jakiś poroniony. Jak nasz klub na to pójdzie, to ja tego nie zrozumiem.
Odpowiedz cytując