Sylwek1906 napisał(a):

Ok. Ci piłkarze może i są godni uwagi, ale dlaczego Wisła np nie postara sie o Wołąkiewicza, o innych polskich piłkarzy a nie wiecznie jak nie holender to jamajczyk. Wszystko spoko ale dlaczego nie polacy !!
|
Tak w skrócie, bo są słabi, nie potrafią grać piłkę, mają kłopoty z podejściem do swojego zawodu, do tego wyróżniający się zawodnik kosztuje krocie, dodam że Wojciechwoski zaczął psuć rynek.
Wołąkiewicza oglądałem obserwowałem uważnie tego gościa, chłopak jest przerażająco słaby, wypromowany przez C+, brakuje mu szybkości jak na bocznego obrońce do tego ma podstawie braki technicznie. Zwykły ligowy przeciętniak.
Sprzedaż Pawła Brożka za jaką kol wiek kwotę poniżej 4 mln będzie dla mnie skandalem. Tak jak napisał
flamengista nie ma cisnienienia na finanse w klubie bo zrobiliśmy wyprzedaż w lecie. Odejscie Pawła jest równoznaczne z tym że w tym klubie przestali myśleć o sukcesach sportowych.
Tak jak napisałem jestem za tym aby Paweł otrzymał nowy kontrakt po którego podpisaniu mówi: Zostaje tu do końca kariery.