Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2010, 11:52
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Co Cię tak bawi? Czyżby to, że interesujemy się zawodnikiem który jest słabszy od swojego konkurenta w składzie CZB? Gość błysnął w jednym sezonie i to wg Ciebie podstawą do tego żeby twierdzić, że u nas czy gdziekolwiek indziej "odpali". Jeżeli ktoś jest dobry to trener zawsze znajdzie dla niego miejsce w zespole, no chyba, że świadomie sadza na ławce dobrego zawodnika co wg mnie było by zagraniem na niekorzyść drużyny... przykładów jest multum, choćby Junior Diaz który przychodził do nas jako lewy obrońca a został przemianowany na ŚPD... a dlaczego? bo trener poznał się na jego umiejętnościach i nie chciał z niego rezygnować... czy tego chcesz czy nie to ten łepek z CZB pełni rolę zapchajdziury i teraz dostał kolejnego kopa w postaci umieszczenia go na liście transferowej... czy tak się robi z dobrymi zawodnikami? I don't think so...

A co do Sheltona to widać, że ten koleś ma umiejętności strzeleckie i nie jest gwiazdką jednego sezonu, a że gra i strzela do tego bramki to dobrze bo jak mówi stare porzekadło "jesteś tak dobry jak Twój ostatni mecz" a jak wiesz Shelton w swoim ostatnim meczu sezonu strzelił gola

dobra nie będę już kontynuował tej bitwy na argumenty, Ty masz swoje zdanie, ja swoje i go nie zmienię podobnie jak Ty, który uważa, że tylko jego prawda jest prawdziwa....
nie ma to jak przypisywać komuś swoje widzimisię

nevermind
to że nie zrozumiałeś moich intencji przeżyję...
powtórzę tylko że nie widziałeś ani jednego ani drugiego
a już ich klasyfikujesz i twierdzisz że jeden jest spoko a drugi to szrot

ja tylko uważam że nie jesteśmy nie widząc ich na boisku realnie ocenić że Jamajczyk jest świetny i będzie na bank wzmocnieniem a Bogdanović do niczego się nie nada
amen
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując