tomasz_19 napisał(a):

Co Cię tak bawi? Czyżby to, że interesujemy się zawodnikiem który jest słabszy od swojego konkurenta w składzie CZB? Gość błysnął w jednym sezonie i to wg Ciebie podstawą do tego żeby twierdzić, że u nas czy gdziekolwiek indziej "odpali". Jeżeli ktoś jest dobry to trener zawsze znajdzie dla niego miejsce w zespole, no chyba, że świadomie sadza na ławce dobrego zawodnika co wg mnie było by zagraniem na niekorzyść drużyny... przykładów jest multum, choćby Junior Diaz który przychodził do nas jako lewy obrońca a został przemianowany na ŚPD... a dlaczego? bo trener poznał się na jego umiejętnościach i nie chciał z niego rezygnować... czy tego chcesz czy nie to ten łepek z CZB pełni rolę zapchajdziury i teraz dostał kolejnego kopa w postaci umieszczenia go na liście transferowej... czy tak się robi z dobrymi zawodnikami? I don't think so...
A co do Sheltona to widać, że ten koleś ma umiejętności strzeleckie i nie jest gwiazdką jednego sezonu, a że gra i strzela do tego bramki to dobrze bo jak mówi stare porzekadło "jesteś tak dobry jak Twój ostatni mecz" a jak wiesz Shelton w swoim ostatnim meczu sezonu strzelił gola
dobra nie będę już kontynuował tej bitwy na argumenty, Ty masz swoje zdanie, ja swoje i go nie zmienię podobnie jak Ty, który uważa, że tylko jego prawda jest prawdziwa....
|
nie ma to jak przypisywać komuś swoje widzimisię

nevermind
to że nie zrozumiałeś moich intencji przeżyję...
powtórzę tylko że nie widziałeś ani jednego ani drugiego
a już ich klasyfikujesz i twierdzisz że jeden jest spoko a drugi to szrot
ja tylko uważam że nie jesteśmy nie widząc ich na boisku realnie ocenić że Jamajczyk jest świetny i będzie na bank wzmocnieniem a Bogdanović do niczego się nie nada
amen