Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2010, 08:54
Co do Pawelka to mysle ze jest tak jak ktos tu juz slusznie napisal. On chce bardzije niz Wisla i to On bardziej probuje sie ratowac i wymusic u Nas nowy kontrakt. Wisla podala swoje warunki ale nie walczy za wszelka cene aby go utrzymac wiec to jednak klub wydaje mi sie rozdaje karty w tej grze. Nie wierz ze jesli Pawelek ma oferty z Herty czy Angli to ze tak cierpliwie czekalby na rozmowy z Nami. Ok forme u Holenfrow ustabilizowal i w rundzie jesiennej bylo ok poza meczem z Ruchem, ale pytanie czy to nie byla Jego zyciowka tak jak Zienczuka jedna runda Tak czy owak jesli odejdzie to na bank trzeba kogos sprowadzic, bo skoro Jovanic przegral z Pawelkiem rywalizacje to chyba nie wrozy nic dobrego. Oczywiscie mozliwe ze juz okrzepl w nowym klubie i jednak jak dostanie szanse to pokarze ze wart byl wydanych pieniedzy. Czas pokaze jak bedzie.

Co do tych deklaracji z Jamajczykiem to bylbym za takim transferem jesli to prawda. Wogole bardzo mi sie podoba ze ostatnie newsy jakie sie pokazuja w prasie czy w necie kojarza z nami mlodych zawodnikow, ktorzy moga dobrze rokowac na przyszlosc. Mam nadzieje ze dyro faktycznie mocno spenetrowal rynki i ze wie gdzie i jak uderzac tak aby Nas konkretnie i w sposob przemyslany wzmocnic.
Odpowiedz cytując