Najlepszy forumowicz: 7kotów, za styl w jakim pisze swoje posty. Z dystansem ale jednak rzeczowo.
Miss forum: Żmijka
Innowierca: Spidey się zagotował po meczu więc głos oddaję na jego kolegę po szalu - kreseq
Żartowniś: Niezmiennie gigant, chociaż coś ostatnio "spoważniał", 7kotów zaraz po nim
Najmądrzejsze posty: mogę wyróżnić kilku, Marszałek , Uran, kot, PiotrG i ... wolfy (od czasu do czasu zdarzy mu się popełnić całkiem rzeczowy post )
Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): nie zapamiętałem nikogo szczególnego
Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): -
Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): dawno nie widziałem Westa, Tiramisu, Gucio25... .
Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: pysio, tytuł wieczysty. Jednakże śmiem twierdzić że nadawał kolorytu forum
Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach)
Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): ten o przeczkolach i mecz WKS z Polska.
Najweselszy post: posty polonistów o budzącej się nowej potędze w lidze.
Najgłupszy post: większość w "Gdybym był bogaty..."
Najmądrzejszy post: riposta Belfasta w temacie koszulek Judasbuster
http://wislakrakow.com/forum/showpos...4&postcount=44 , która zamknęła wszystkich szczekających dlaczego znowu koszulki z motywem anty.
Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant, pysio gdy nie ma bana
Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): pysio gdy nie jest rozmywaczem pozytywnym
Najlepszy moderator(dlaczego?): z żadnym nie miałem do czynienia w mijającym roku więc nikogo nie wyróżnię
Najgorszy moderator (dlaczego?): j.w.
Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Mam pytanie, Zagadki europejskie, Krakowskie inwestycje, Ekstraklasa
Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): ktoś z Chicago miał w podpisie fajną stronę na temat życia w tym mieście - tylko dlatego
Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): twórców strony historiawisly.pl