Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.12.2010, 12:34
PiotrG
Zgadzam się z Tobą w kwestii poztywnego pisania o Wisle.

Wy kompletnie nie rozumiecie mi o co mi chodzi my nawet nie wykorzystujemy swojego potencjału który możemy stworzyć na facebooku bo ikonka nie działa i utytułowana jest w złym miejscu
Filmik o dopingu Clebera obejrzało 76 000 ludzi i to jest wyznacznik tego co możemy stworzyć na fejscie.
Hasła typu wole 20 000 prawdziwych kibiców niż mieć tam pikników są bezsensowne bo klub powinien koncentrował się na zapełnieniu stadionu piknikami i starać się aby tych kibiców było tam jak najwięcej.
Mówienie o tym, że o Lech gra dobrze w piłkę i piszą o nim dobrze jako usprawiedliwienie dla tego, że w klubie nie potrafią umieścić działającej ikonki facebooka jest śmieszne.

Cytat:
Co Facebooka, to każda szanująca się agencja w tym i zapewne Apeiro ma w ofercie FanSite, jego redakcję, zarządzanie, reklamę i personalizację pod kątem Klienta.
Gołym okiem widać, że FanSite Lecha jest oddany w ręce Agencji internetowej, a nasza jest partyzancko zarządzana z Klubu.
Niestety ale kampanie na Fejsie to już osobne wydatki w marketingu - szkoda, że wiślacki na to skąpi, jak na wiele innych rzeczy
Bez przesady takie coś jak ma Lech to każdy średnio zaawansowany użytkownik Photoshopa mógłby zrobić. Przecież oni tylko zmieniają grafikę. Nawet ja bym sobie z tym poradził.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 28.12.2010 o godz. 12:58.
Odpowiedz cytując