PiotrG
Zgadzam się z Tobą w kwestii poztywnego pisania o Wisle.
Wy kompletnie nie rozumiecie mi o co mi chodzi my nawet nie wykorzystujemy swojego potencjału który możemy stworzyć na facebooku bo
ikonka nie działa i utytułowana jest w złym miejscu
Filmik o dopingu Clebera obejrzało 76 000 ludzi i to jest wyznacznik tego co możemy stworzyć na fejscie.
Hasła typu wole 20 000 prawdziwych kibiców niż mieć tam pikników są bezsensowne bo klub powinien koncentrował się na zapełnieniu stadionu piknikami i starać się aby tych kibiców było tam jak najwięcej.
Mówienie o tym, że o Lech gra dobrze w piłkę i piszą o nim dobrze jako usprawiedliwienie dla tego, że w klubie nie potrafią umieścić działającej ikonki facebooka jest śmieszne.
Cytat:
Co Facebooka, to każda szanująca się agencja w tym i zapewne Apeiro ma w ofercie FanSite, jego redakcję, zarządzanie, reklamę i personalizację pod kątem Klienta.
Gołym okiem widać, że FanSite Lecha jest oddany w ręce Agencji internetowej, a nasza jest partyzancko zarządzana z Klubu.
Niestety ale kampanie na Fejsie to już osobne wydatki w marketingu - szkoda, że wiślacki na to skąpi, jak na wiele innych rzeczy
|
Bez przesady takie coś jak ma Lech to każdy średnio zaawansowany użytkownik Photoshopa mógłby zrobić. Przecież oni tylko zmieniają grafikę. Nawet ja bym sobie z tym poradził.