WIELKI_CZŁOWIEK napisał(a):

Drogi westersylu pisze moje wypociny do Ciebie gdyz uwazam ze masz w niektorych miejscach racje Musze jednak zwrocic uwage ze zmiany proponowane przez Ciebie sa na tyle niewielkie ze nie wymagaja az tak ostrego jezyka ktorym sie poslugujesz.
Jezeli chodzi o logo facebooka mysle ze wystarczyloby przeniesienie ikonki na ten czarny pasek u gory strony, przez to moglaby byc rowniez nie co wieksza, lepiej widoczna. Moznaby tam rowniez rzucic twittera, gg, nk, czy co tam jeszcze jest. Jezeli chodzi o kanal na youtube tu faktycznie jestesmy troche bardziej z tylu, i trzeba go poprawic .
|
Ikonka do Facebooka NIE działa jak trzeb, działa tylko połowicznie, przede wszystkim powinna być umieszczona w normalnym miejscu większą ikona.
Chyba jest różnica jak możesz zareklamować sobie tak jak Lech mecz do 80 000 k albo jak Wisła do 23 000. Ja już przestałem być miły piszę o tej ikonce od miesiąca a oni sobie nic z tego nie robią. Minął 12 dzień odkąd dowiedziałem się że pracują nad tą ikonką. Przecież to śmiech na sali jest.
Niby to jest szczegół ale bardzo ważny...... nie potrafię rozumieć co to jest za marketing w tym klubie co całkowicie sobie kładzie labę na internet. Narzędzie które zdominowało teraz wszystkie inne media. Nie ma łatwiejszej drogi w dotarciu do kibiców.
Co do tego pier*** facebooka to klubach premireshiip puszczają sobie nawet reklamy na bandach "Dodajecie nas do faceboka" u nas nawet nie potrafią wkleić tej ikonki tak żeby działała.
Czy ktoś dysponuję danymi jeśli chodzi o liczbę pracowników marketingu ? działu promocji ? To jest po prostu kpina co oni tam wyprawiają. Szczyt niekompetencji i braku zaangażowania. To co się tam wyprawia ociera się już o sabotaż. Proponowałbym sprawdzić sympatie kibicowskie pracowników klubu.
Z mojego kontaktu z redakcją strony odnoszcze wrażenie, że redakcjia zrzuca odpowiedzialność na marketing, a marketing pewnie zrzuca na redakcje.
http://www.facebook.com/#!/lechpoznan.oficjalna Zobaczice sobie co robi kuchenkorz widać że pracują tam kompetentni ludzie.
Nie potrafię już się nie denerwować wizytując oficjalną stronę naszeg klubu.
Nie wiem co trzeba zrobić aby ludzie z klubu wzięli się w garść, czy piszesz kulturalnie czy próbuje ich zwyzywać efekt jest taki sam.
PS. Wkrótce Lech dociągnie do 90 000 kibiców.