|
Najlepszy forumowicz: Marszałek - udanie łączy funkcję moderatora z częstymi i wartościowymi wypowiedziami na forum.
Miss forum: - za urodę: Kibicka
- za stricte merytoryczną twórczość: masterlag
Innowierca: emj10 - nie jestem do końca pewien czy jest kibicem Legii, jeśli nie - mój błąd, jeśli tak - zawsze przyjemnie czyta mi się jego posty nie tylko na tematy sportowe.
Żartowniś: "7 kotów" - wymiennie z gigantem obaj panowie miewają gorsze i lepsze okresy, ubiegły rok chyba na korzyść tego z czerwonym nickiem.
Najmądrzejsze posty: flamengista - wydaje mi się, że w przeciwieństwie do kota, Marszałka, 1q2, westersyla czy kilku innych osób prezentujących stały i wysoki poziom, "brazylijski" forumowicz stosunkowo rzadko bawi się w osobiste przepychanki i kłótnie.
Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Titto - wszędzie go pełno
Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): -
Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym):
Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: alkoholik - za swoje politologiczne analizy rodem z przedszkola oraz mało mądre wybryki
Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): -
Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): każdy autorstwa naszego politycznego Wertera, wiecznie pokrzywdzonego przez układy i konszachty "ich", niejakiego sambo
Najweselszy post: wszystkie szumne zapowiedzi o potędze Polonii W. - PoloniaDumaStolicy
Najgłupszy post: Niepołomice, który pomylił jedenastu dobrze zbudowanych murzynów z Wybrzeża Kości Słoniowej z naszą wrocławską zgodą
Najmądrzejszy post: kilka takich było
Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): 7 kotów
Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): alkoholik
Najlepszy moderator(dlaczego?): Marszałek i wszyscy inni którzy pilnują porządku w tematach piłkarskich
Najgorszy moderator (dlaczego?): orzeu - od pewnego czasu wydaje mi się, że w jego działalności jest za dużo agresji i negatywnych emocji, to samo tyczy się wypowiedzi na forum
Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): "To i owo - na luziku
Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): -
Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): powstanie historiawisly.pl
|