Temat: Komórki...
Wyświetl pojedynczy post
miba
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.12.2010, 11:03
Heh, ja mam podobnie, w Erze praktycznie od jej powstania, rachunki na poziomie 300zł/m-c, a sam abonament również jeden z najwyższych i co?

I nic, promocja dla "stałego abonenta" taka sama jak dla nowego, który przyjedzie podpisać umowę.
Nic specjalnego, ani w ofercie, ani wśród telefonów (na które ponoć mam jakąś SUPER zniżkę )

Zostały mi jeszcze niecałe dwa miesiące do końca umowy i po tylu latach i ogromnej ilości pieniędzy jaką Era ze mnie zdarła przyjdzie mi się z nimi rozstać i przejść sobie do Play Premium, gdzie za 150zł/m-c (uśredniając abonament za dwa lata) dostanę 1000min i oprócz nich 1600sms do wszystkich sieci, oraz- wierząc temu co usłyszałem od konsultanta- po nowym roku będzie ofensywa telefoniczna- jakiś kombajn multimedialny na poziomie Nokia E7, bądź czegoś w tym stylu w bardzo przyjemnej kwocie.

Btw, podobnie robi w tym roku cyfra+ i również masa ludzi rezygnuje z ich usług, ciekaw jestem jaki jest głębszy sens tych działań, bo strzelanie sobie w stopę niczemu przecież nie sprzyja?
Odpowiedz cytując