Temat: Komórki...
Wyświetl pojedynczy post
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.12.2010, 10:46
nbp napisał(a):Wyświetl post
Play jak wiecie(?) jako nowy operator na rynku telefonii komórkowej, jest na specjalnych warunkach u UKE i UOKIK. Mają tańsze stawki za wszystko. Net, polączenia tel. sms-y i całą resztę.

Dlatego też bardzo wielu ludzi tam przenosi numery. Od paru miesięcy mają promocję dla firm i nawet Ci którzy prowadzą własną działalność gospodarczą tam przenoszą swoje numery służbowe bo na prawdę warto.

Ja byłem przez 6 lat w erze ( abonament ) i to co jest najgorsze u nich, to to; że jak stawiasz obok siebie nowaka i kowalskiego, którzy mają takie same abonamenty, tyle samo wydzwaniają i piszą smsów, to Nowak dostanie więcej smsów w gratisie, a Kowalski mniej.

Czy też zaproponują jednemu i długiemu przedłużenie umowy , i jeden z nich dostaje korzystniejsze warunki. To jest ich główny minus. Że nie traktują tak samo wszystkich klientów - nawet jeśli mają identyczny staż, identyczne rachunki itd....
Że tak się wtrące, byłem w erze 5 lat. Chciałem przedłużyć umowę (były dwie taryfy - tak tak fon gdzie telefony były ...zryte, i druga, gdzie były lepsze) i wiecie co mi powiedzieli? Że mogę wziąć tylko w TakTak Fon. Kijek im w nerki. Przeszłem do Play.

Pozatym ceny w Erze ceny "to jest jakiś kabaret". Kiedys, jeszcze wczesniej jak podpisywałem pierwszą umowę w Play, wzięłem C702 za 89 zł w Mixie 30 zł/mc. W takim samym MIXie w erze - 499 zł.
Odpowiedz cytując