aNouc napisał(a):

Chodzi właśnie o tą grafikę. Kanał staje się przez to bardziej wyjątkowy i nabiera kształków. Nie wiem czy to coś kosztuje ale jeśli nawet to grosze bo często zwykły użytkownik ma takie coś u siebie. Filmy są automatycznie promowane (polecane) W wyszukiwarce po wpisaniu "Wisla" wyświetli się właśnie odnośnik do ów kanału. Co do grafiki to użytkownik kanału zmienia sobie ją co ile chce i na jaką chce. Raz mogą być kibice, raz piłkarze, foto z trofeum, mogą byc odnośniki do sklepu Wisły, w przyszłości do muzeum, stadionu, cen biletów, mnóstwo opcji. Wisła jest poniekąd firmą więc ma lżej w dociągnieciu szczegółów i to chwila roboty
http://www.youtube.com/t/advertising_brand_channels
|
Chwila roboty ale nie dla nich, nie wiem co oni tam wyprawiają, ale 10 dni temu dostałem info że pracują nad umieszczeniem ikonki Facebook w bardziej widocznym miejscu, ktos również zwracał uwagę na to komentarzach na oficjalnym kanale wklejając taki sam link jak Twój.
Nie wiem czy im się po prostu nie chce tego robić czy nie potrafią...
Cieszę się że w końcu ktoś ogarnięty zajrzał do tego tematu bo pisałem te sugestie już kilkakrotnie zostałem tylko zmieszany z błotem w tym temacie.