|
10 dni temu dowiedziałem się, że pracują nad bardziej widocznym miejscem na ikonkę Facebooka, efektów tej pracy nie widzę do tej pory. Najzabawniejsze jest to że link w lewym dolnym rogu nie działa w ogóle. Szkoda że dopiero teraz to sprawdzilem
Nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Dla ludzi którzy zamierzają mnie krytykować, ta głupia ikonka odgrywa teraz ważną role gdyż bardzo łatwo jest dotrzeć poprzez FB do kibiców. W normalanych klubach umieszczona jest w takim miejscu aby kibic mógł swobodnie w nią kliknąć, u nas jest ukrywa gdzieś w du*** i nie działa.
Polecam zajrzeć na kanał Lecha podoba mi się wiele rzeczy, jak na przykład to że zmieniają przed każdym meczem zdjęcia profilowe które reklamują mecze. Wtedy każdmu w aktualnościach wyświetla się to zdjęcie.
U nas jednak widoczne jest doscyc duże zacofanie...
Wiem że zaraz ludzie mnie zwyzywają bo strona jest fajna i filmiki są faje a ja jestem CH*** i nie musimy miec wszystkiego co Lech. Zaznaczam że nie odpisuje na tego typu posty.
Jeszcze raz napiszę marketing Wisły nie istnieje. Rozumiem można nie mieć pieniędzy na kamerę, na stronę internetową, na program do robienia filmików... ale dla braku myślenia nie ma żadnego wytłumaczenia.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 25.12.2010 o godz. 17:35.
|