Wyświetl pojedynczy post
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.12.2010, 15:59
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam bardzo ale czy Wisła się prosiła o stadion za ponad 500 melonów na 34 tyś widzów.Wisła chciała stadion mniejszy i tańszy a taki jak jest, powstał/powstaje tylko dlatego że Majchrowski (nieudolnie) zabiegał o Euro 2012
Faktycznie... lepiej by miała stadion pokroju rywala zza miedzy. Zazdroszcze pejsom tego kurnika, chciałbym by taki sam powstał na R22

I to nie jest tak drogi kolego że Wisła jest uzależniona od miasta.To jest współuzależnienie ale Wisła jest w o tyle lepszej sytuacji że może walnąć pięścią w stół i zrezygnować ze stadionu.I co wtedy kochany Majcher zrobi?Wynajmie stadion Hutnikowi czy Garbarni?A może przerobi na supermarket bo w tym jest na prawdę dobry?
Gdyby Wisła tak postąpiła wówczas nie byłoby głupim pomysłem przerobienie tego obiektu na supermarket! Nawet mógłby stać opuszczony jak Forum... wiesz koło czego mi to lata. Ale póki co Wisła gra tam gdzie gra i raczej na zmianę się nie zapowiada. Z tego co się orientuję Wiśle daleko do dokładania pieniędzy, a sprawa wynajmu wygląda nieco inaczej, aniżeli pismaki gryzmolą.

ps i Wisła też ma płacić za to że poprzez amatorstwo tak projektanta jak i wykonawcy, koszty rosły w takim tempie, jak spadała jakość tegoż stadionu?
Skoro ma zamiar płacić widać ją na to stać! Mnie bardziej wkur__ia to, że tyle publicznych pieniędzy poszło na ten grajdoł! Teraz się wszyscy przejmują że Wisła ma dużo płacić... Wisła sobie z tym poradzi! Będzie droższy stadion to podrożeją bilety, a wiadome że podrożeć muszą, bo wzrasta komfort oglądania meczu. Teraz pytanie nasuwa się jedno... czy kibice są na tyle wierni i oddani że poświęcą te 10-15 złotych więcej na bilet za jeden mecz, czy będą woleli za tą kase wypierd... przed meczem 5-6 piw, żeby na klimacie wchodzić na mecz?
Odpowiedz cytując